För mycket ibland | Ina - Parts of my life

Ina – Parts of my life

Annons

För mycket ibland

Har inte skrivit sen november förra året..inte skrivit här eller någon annanstans…det här året so far har varit det värsta året någonsin i mitt liv…mycket negativt har hänt och många prövningar har jag fått gå igenom…
Känner så mycket inom mig som måste komma ut men vet inte hur jag ska formulera all smärta till ord…vill skriva allt men kan inte det heller…

En av de jobbigaste som hänt är att mitt livs kärlek lämnade mig..den 6 jan….större tiden har bestått av att försöka gå vidare och försöka bli glad igen…
Visst vissa dagar och perioder går ganska bra men det är för att jag är bäst på att stänga av känslor och bara köra på…men det funkar inte i längden och speciellt inte på nätterna… mina sömnproblem är värre än någonsin och jag vet inte ens hur det känns att kunna vakna utvilad och må bra…
Saknaden är den värsta känslan jag upplevt..olycklig saknad…smärtan..det känns verkligen som något skär i mitt hjärta och det gör bokstavligen ont i min kropp…..
Hur gör man för att glömma sitt livs kärlek???

/ ina ❤

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats