Too much to handle | Ina - Parts of my life

Ina – Parts of my life

Annons

Too much to handle

Väldigt mycket har hänt sen jag skrev här sist..då var jag fortfarande lycklig…numer är jag en aning trasig och lycklig hmm det var längesen jag var!
Mycket händer på jobbet oxå, trodde ett tag att det skulle bli till det bättre men visar sig nu att inte mycket kommer förändras..hur länge står man ut..ja what doesnt kill you make you stronger eller nått sånt shit brukar man ju säga! Senaste tiden har jag jobbat halvt ihjäl mig känns det som…i december blir det bättre har vi blivit lovade hmm om man nu överlever tills dess..
Hmm inte mkt var positivt här hehe och lovar att nästa inlägg får bli lite roligare 😉  / Ina ♡

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats